Gemeenteapp (Grote Kerk)

Route navigeren, op de hoogte blijven van nieuws, e-mails lezen, bankzaken: alles wat we belangrijk vinden staat tegenwoordig op onze telefoon. Daar willen we als kerkenraad graag iets waardevols aan toevoegen. Om onderlinge verbondenheid te stimuleren en om laagdrempelig te communiceren vanuit de kerkenraad heeft de Grote Kerk vanaf begin december een eigen gemeente app!

Download direct

Apple (iPhone / iPad) – https://apps.apple.com/nl/app/scipio/id1138727606

Andriod – https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.tizin.socie.scipio

Lukt het niet om aan te melden met uw e-mailadres?

Dan is uw adres waarschijnlijk nog niet bekend, stuur een berichtje naar app@hervormdpapendrecht.nl en wij regelen de toegang.

Ondersteuning nodig bij installeren?

Hulp nodig met instellen? Wij staan voor u klaar. Neem contact op via app@hervormdpapendrecht.nl.

Wat gaat de nieuwe gemeente app kunnen?

Onze nieuwe app kent veel handige mogelijkheden. Allereerst fungeert het als een soort persoonlijke gemeentegids. Wie is wie, wat zijn iemands taken, hoe kan ik iemands contactgegevens vinden?

Daarnaast worden er berichten geplaatst vanuit de kerkenraad op de berichtentijdlijn. Voorbereiding op de preek van zondag van de dominee, geboorte- en overlijdensberichten en mogelijk praktische zaken. Ook wordt er een digitale agenda bijgehouden van gemeente-activiteiten en wordt er nagedacht over digitaal collecteren.

Zoeken