Catechese West

Mentorcatechese 12 t/m 15 jaar

In het winterseizoen wordt wekelijks mentorcatechese gegeven. We komen bij elkaar op donderdagavond om 19.00-20.00 uur in de bovenzaal van De Ark. Eerst wordt er een inleiding gegeven over het thema van de avond. Daarna praten we in leeftijdsgroepen door over het thema. Dit gesprek wordt geleid door de mentor van de leeftijdsgroep. Na afloop is er drinken met iets lekkers. Dit seizoen starten we op donderdag 13 september 2018. We gaan weer aan de slag met de methode: Follow Me van de HGJB. En, we gaan niet alleen leren met ons hoofd, maar ons hart en onze handen gaan ook aan de slag dit seizoen!

Voor meer informatie kun je terecht bij Lisette Verweij.

Catechese 16+

Het vervolg op mentorcatechese is de 16+ groep. Zij komt op donderdagavond bij elkaar om 19.00 uur in de consistorie. Ook al ben je 16+, er valt nog genoeg te leren en te bepraten over alles wat met God en de Bijbel te maken heeft. ‘Het thema van dit seizoen is ‘Discipel voor het leven’. De eerste avond van het seizoen is 4 oktober 2017. De catechese wordt gegeven door ds. Weerd. Van harte welkom!

Voor meer informatie kun je terecht bij Lisette Verweij.

Belijdeniscatechese

Iedereen die belijdeniscatechese wil volgen is van harte welkom op dinsdagavond. De avond begint om 20.15 uur en is meestal afgelopen om ongeveer 21.15 uur. Belijdeniscatechese is een vervolg van de gewone catechese, maar ook ouderen die nog geen belijdenis hebben gedaan, kunnen er aan deelnemen. Na een heel seizoen te hebben meegedaan komt het moment waarin je voor de gemeente je geloof mag belijden. De belijdeniscatechese wordt gegeven door ds. Weerd.

 

Contactpersonen

Mentorcatechese: Lisette Verweij, 06-44152397
E-mailadres: lisette.verweij@hervormdpapendrecht.nl
Catechese 16+: Ds. B.E. Weerd
Belijdeniscatechese: Ds. B.E. Weerd
E-mailadres: predikantsionskerk@hervormdpapendrecht.nl