Vrouwenkring ‘Loïs’

Loïs is een vrouwenkring voor op de ochtend. Vrouwen van alle leeftijden en uit beide wijken en daarbuiten zijn van harte welkom. Wij komen om de drie weken bij elkaar in De ark en behandelen dan een Bijbelstudie uit De Hervormde Vrouw. Dit is een blad dat je krijgt als je aangesloten bent bij de landelijke Hervormde Vrouwenbond.

Met elkaar praten we door over hoe we deze lessen toe kunnen passen in ons eigen leven. De ervaring leert dat er fijne en opbouwende gesprekken plaatsvinden, die je kunnen helpen in je geloofsleven, maar ook in het leven van alledag. Ook heerst er een gemoedelijke sfeer. Voor actuele informatie kun je natuurlijk in de kerkbode kijken. Onze bijeenkomsten zijn altijd op donderdagochtend van 09.30 uur tot 11.15 uur in de Sionskerk. Er is ook oppas aanwezig.

De Bijbelstudies gaan dit seizoen (2019-2020) over de eerste en tweede brief aan Timotheus.
De data voor Lois zijn:

• 24 september  Inl. + Bijbelstudie 1   Zoeken naar zin

• 15 oktober        Bijbelstudie 2                Echt genieten!

• 5 november      Bijbelstudie 3                Even leven, eeuwig loven

• 26 november   Bijbelstudie 4                Ik zie, ik zie…

• 17 december   Kerstviering

• 7 januari             Bijbelstudie 5                 Samen sta je sterk

• 28 januari          Bijbelstudie 6                 Vrees God!

• 18 februari       Bijbelstudie 7                 Leve de koning!

• 11 maart            Bijbelstudie 8                 Een levende hond en een dode leeuw

• 1 april                  Paasviering

• 22 april               Bijbelstudie 9 + 10       Aan het werk! en Doelgericht leven

• 20 mei                 Afsluiting                           ?

Lijkt het je leuk om een keer te komen? Je bent van harte WELKOM!

Contactpersoon: Jolanda Koutstaal, tel: 078 – 6157124
Voorzitter West: Arianne de Koning, tel: 078 – 6413836