Vrouwenkring ‘Loïs’

Loïs is een vrouwenkring voor op de ochtend. Vrouwen van alle leeftijden en uit beide wijken en daarbuiten zijn van harte welkom. Wij komen om de drie weken bij elkaar in de Grote Kerk, zaal Bovendijks, en behandelen dan een Bijbelstudie uit 'Vrouw tot Vrouw'. Dit is een blad dat je krijgt als je aangesloten bent bij de landelijke Hervormde Vrouwenbond.

Met elkaar praten we door over hoe we deze lessen toe kunnen passen in ons eigen leven. De ervaring leert dat er fijne en opbouwende gesprekken plaatsvinden, die je kunnen helpen in je geloofsleven, maar ook in het leven van alledag. Ook heerst er een gemoedelijke sfeer. Voor actuele informatie kun je natuurlijk in de kerkbode kijken. Onze bijeenkomsten zijn altijd op donderdagochtend van 09:15 uur tot 11:00 uur in de Grote Kerk, zaal Bovendijks. Er is ook oppas aanwezig.

De Bijbelstudies gaan dit seizoen (2022-2023) over de Psalmen.

De data voor Loïs zijn:

– 22 september: Inleiding op de Psalmen en Bijbelstudie 1 (Psalm 1 – Gelukkig rechtvaardig)

– 13 oktober: Bijbelstudie 2 (Psalm 8 – Wat is een mens?)

– 3 november: Bijbelstudie 3 (Psalm 43 – Een neergebogen ziel)

– 24 november: Bijbelstudie 4 (Psalm 139 – Waarom in Godsnaam haten?)

– 15 december: Kerstviering

– 12 januari: Bijbelstudie 6 (Psalm 105 – Israëls God schrijft geschiedenis)

– 2 februari: Bijbelstudie 7 (Psalm 131 – Gebedsworsteling)

– 23 februari: Bijbelstudie 8 (Psalm 128 – Zegen als beloning?)

– 16 maart: Bijbelstudie 9 (Psalm 78 – Opvoeding: Gods liefde en genade doorgeven)

– 6 april: Paasviering

– 11 mei: Afsluiting (creatieve invulling)

Lijkt het je leuk om een keer te komen? Je bent van harte WELKOM!

Contactpersoon: Sara van Vliet, tel. 06 34901466
Secretaresse: Mathilde de Vries, tel. 06 29231137