Video: Kerst voor Papendrecht

24 december 2020

Dit jaar zijn massale kerstnachtdiensten helaas niet mogelijk. Daarom komt Papendrecht naar u toe! Op kerstavond (24 december) om 21.00 kunt u kijken en luisteren naar de uitzending “Kerst voor Papendrecht”.

Bekijk de video: https://vimeo.com/492853752/0b7d00388e

Deze uitzending kunt u volgen op RTV Papendrecht en via de website van de Sionskerk en de Grote Kerk, www.hervormdpapendrecht.nl.

 

U kunt genieten van massale samenzang van bekende kerstliederen door Nederland Zingt. Het programma kent verder een aantal interviews van bekende Papendrechters waaronder burgemeester A.J. Moerkerke, een lokale ondernemer, een hulpinstantie, ouderen en kinderen.

Vanuit de Sionskerk treedt muziekgroep SOL voor u op en de beide wijkpredikanten verzorgen een overdenking vanuit het Kerstevangelie. De uitzending wordt gepresenteerd op het plein voor de Grote Kerk aan de Kerkbuurt, die speciaal voor deze opname werd verlicht met lampjes, sfeervolle vuurkorven en kerstgroen. De uitzending wordt u aangeboden door de Sionskerk en de Grote Kerk. Kortom: een schitterende uitzending waarin we met u het Kerstfeest willen vieren op een avond die zo heel anders is als andere jaren.

 

Schakel daarom in op RTV Papendrecht of via genoemde website. Op deze site kunt u de uitzending later ook nog volgen. Kijk, luister en geniet met ons mee rondom het wonder van Kerst!

Zoeken