Verkoop Oranjelekkernijen

26 maart 2021

Afgelopen jaar zijn onze gelden omgezet in Covid 19-noodhulp voor de kinderen en de gezinnen daar een kamp vanwege de Corona geen doorgang kon vinden. We hopen dat de situatie verbetert en er dit jaar wel weer een kamp georganiseerd kan worden door het Julia Home.

 

Dit kan echter geen doorgang vinden zonder uw steun. Daarom willen we graag opnieuw een verkoopactie houden. Onze actie was de afgelopen jaren een succes, we hopen dan ook dat u ons dit jaar weer zo enthousiast wilt ondersteunen. De opbrengst van deze actie zal volledig besteed worden aan het zomerkamp 2021 van Julia Home een kindertehuis in Oradea (Roemenië). Dit tehuis ondersteunen wij als commissie Oost-Europa al jarenlang (zij verzorgen o.a. voor- en naschoolse opvang, evangelisatie, begeleiding van de ouders, etc.).

 

Omdat het zomerkamp op projectbasis gefinancierd wordt, is het ieder jaar weer spannend of er voldoende geld is om dit kamp te organiseren. Wij hopen als commissie dat wij door middel van deze actie opnieuw de begroting voor het zomerkamp sluitend kunnen maken. De kinderen komen uit achterstandsgezinnen.
Hen wordt een week ontspanning geboden. Voldoende eten en drinken, een bed om in te slapen. Overdag sport en spel, maar ook een Bijbels thema. Hierdoor hoopt men de kinderen te helpen. Zo steunt u niet alleen een goed doel maar heeft u op koningsdag ook een heerlijke traktatie bij de koffie 😊

 

Wij verzoeken u uw bestelling via de mail of telefoon tot en met zaterdag 17 april door te geven.

Download hier het bestelformulier.
Het geld moet i.v.m.de corona regelgeving overgemaakt worden naar: NL36RABO0373710143 t.n.v. Commissie Oost Europa. o.v.v. Oranje2020 (liever geen contant geld dus)

 

Esther Verheij: Nicolaas Beetsstraat 12 – verheij078@outlook.com tel: 078-6159770
Edith Verhoeven: Staartmolen 14 – edithverhoeven@kpnmail.nl tel: 078-6458454

 

Deze lekkernijen worden geleverd door Bakkerij ’t Stoepje.

 

U kunt uw bestelling op D.V. maandag 26 april tussen 19.00 en 21.00 uur ophalen in de Ark of wordt eventueel bij u thuis bezorgd (dit is gratis)

Zoeken