Verkoop Oranjelekkernijen

26 maart 2023

Afgelopen jaar is er een kamp georganiseerd door het CE House (voorheen Julia Home). Ook dit jaar hopen zij opnieuw een zomer-kinderkamp te kunnen organiseren. De voorbereidingen hiervoor zijn alweer in volle gang. Dit kan echter geen doorgang vinden zonder uw steun. Daarom willen we graag opnieuw een verkoopactie houden.

Onze actie was de afgelopen jaren een succes, we hopen dan ook dat u ons dit jaar weer zo enthousiast wilt ondersteunen. De opbrengst van deze actie zal volledig besteed worden aan het zomerkamp 2023 van dit oa. kindertehuis in Oradea (Roemenië). Dit tehuis ondersteunen wij als commissie Oost Europa al jarenlang (zij verzorgen o.a. voor- en naschoolse opvang, evangelisatie, begeleiding van de ouders, verpleging en hulp aan ouderen, etc.). Omdat het zomerkamp op projectbasis gefinancierd wordt, is het ieder jaar weer spannend of er voldoende geld is om dit kamp te organiseren.

Wij hopen als commissie dat wij door middel van deze actie opnieuw de begroting voor het zomerkamp sluitend kunnen maken. De kinderen komen uit achterstandsgezinnen. Hen wordt een week ontspanning geboden. Voldoende eten en drinken, een bed om in te slapen. Overdag sport en spel, maar ook een Bijbels thema. Hierdoor hoopt men de kinderen te helpen. Zo steunt u niet alleen een goed doel maar heeft u op koningsdag ook een heerlijke traktatie bij de koffie 😊

Wij verzoeken u uw bestelling via de mail of telefoon tot en met vrijdag 21 april door te geven.

Download hier het bestelformulier

Het geld bij voorkeur overmaken naar: NL36RABO0373710143 t.n.v. Commissie Oost Europa o.v.v. Oranje2023 (liever geen contant geld dus). Alvast hartelijk bedankt!

Esther Verheij: Nicolaas Beetsstraat 12 – tel: 078-6159770
Edith Verhoeven: Staartmolen 14 – tel: 078-6458454
Eefje Lindhout: Karel Doormanlaan 26 – tel: 078-6411151
Arianne de Koning: Kerkbuurt 30 – tel: 06-27411749

Deze lekkernijen worden geleverd door Bakkerij ’t Stoepje & Bakkerij Vlot

U kunt uw bestelling op D.V. woensdag 26 april tussen 19.00 en 21.00 uur ophalen in de Ark of wordt eventueel bij u thuis bezorgd (dit is gratis)

Zoeken