Verkoop Oranjelekkernijen

18 maart 2022

Afgelopen jaren zijn onze gelden omgezet in Covid 19-noodhulp voor de kinderen en de gezinnen omdat een kamp vanwege Corona geen doorgang kon vinden. We hopen dat (ondanks de spanningen aan de grens) er dit jaar wel weer een kamp georganiseerd kan worden door het Julia Home.

 

De voorbereidingen hiervoor zijn alweer in volle gang. Het kamp kan echter niet doorgaan zonder uw steun. Daarom willen we graag opnieuw een verkoopactie houden. Onze actie was de afgelopen jaren een succes, we hopen dan ook dat u ons dit jaar weer zo enthousiast wilt ondersteunen. De opbrengst van deze actie zal volledig besteed worden aan het zomerkamp 2022 van Julia Home, een kindertehuis in Oradea (Roemenië). Dit tehuis ondersteunen wij als Commissie Oost Europa al jarenlang (zij verzorgen o.a. voor- en naschoolse opvang, evangelisatie, begeleiding van de ouders, verpleging en hulp aan ouderen, etc.). Omdat het zomerkamp op projectbasis gefinancierd wordt, is het ieder jaar weer spannend of er voldoende geld is om dit kamp te organiseren. Wij hopen als commissie dat wij door middel van deze actie opnieuw de begroting voor het zomerkamp sluitend kunnen maken. De kinderen die deelnemen aan het zomerkamp komen uit achterstandsgezinnen.

 

Hen wordt een week ontspanning geboden, ze krijgen er voldoende eten en drinken, en een bed om in te slapen. Overdag is er sport en spel, maar ook een Bijbels thema. Hierdoor hoopt men de kinderen te helpen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling en maken ze (opnieuw) kennis met de Bijbelse verhalen en hun betekenis. Zo steunt u niet alleen een goed doel … maar heeft u op koningsdag ook een heerlijke traktatie bij de koffie 😊

 

Download hier het bestelformulier

 

Wij verzoeken u uw bestelling via de mail of telefoon tot en met donderdag 21 april door te geven.

In de Grote Kerk staan ook oranje dozen klaar, in de Sionskerk is er een postvakje waar u uw bestelformulier t/m zondag 17 april in kunt doen.

 

Het geld bij voorkeur overmaken naar: NL36RABO0373710143 t.n.v. Commissie Oost Europa. o.v.v. Oranje2022 (liever geen contant geld dus) – Alvast hartelijk bedankt !

 

Mailen naar: oranjelekkernijen@hervormdpapendrecht.nl of bellen naar:

Esther Verheij: Nicolaas Beetsstraat 12 – tel: 078-6159770

Edith Verhoeven: Staartmolen 14 – tel: 078-6458454

Eefje Lindhout: Karel Doormanlaan 26 – tel: 078-6411151

 

Deze lekkernijen worden geleverd door Bakkerij ’t Stoepje & Bakkerij Vlot

 

U kunt uw bestelling op D.V. dinsdag 26 april tussen 19.00 en 21.00 uur ophalen in de Ark of wordt eventueel bij u thuis bezorgd (dit is gratis)

Zoeken