Verdiepingsconferentie 25+ Het licht van Jezus in onze tijd

24 februari 2016

Jezus leert ons: ”Ik ben het Licht der wereld; wie Mij volgt, zal beslist niet in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben”. Hoe schijnt het licht van Jezus in onze tijd? Als gelovige mensen leven we in het licht te midden van de duisternis.

 

Wil je meer weten over het thema ‘Het licht van Jezus in onze tijd? kom dan naar de Verdiepingsconferentie op D.V. zaterdag 9 april 2016 in Woerden. De hoofdspreker is dr. H. Klink (Hoornaar). Daarnaast zijn er vijf workshops waarin dit thema verder wordt uitgediept. Het inhoudelijke deel van de conferentie wordt afgesloten met een forumdiscussie.

 

Verdiepingsconferentie 25+ staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 25-40 jaar. Het doel van Verdiepingsconferentie 25+ is jongvolwassenen toerusten vanuit de Bijbel en gelegenheid bieden voor bezinning op actuele gebeurtenissen.

 

Datum: 9 april
Tijd: 16.30-22.30
Locatie: Het Baken te Woerden (tegenover Stijnhagenseweg 2).

 

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepingsconferentie.nl of op facebook: https://www.facebook.com/Verdiepingsconferentie25.

 

Verdiepingconferentie25+ is een initiatief van de Hervormde Mannen- en Vrouwenbond op gereformeerde grondslag, binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN)

Zoeken