Rommelmarkt zaterdag 11 juni

28 maart 2022

Na 2 jaar zonder rommelmarkt zijn wij als commissie blij dat we weer een rommelmarkt mogen organiseren! De markt staat gepland voor D.V. zaterdag 11 juni. Dat is nog ver weg, maar toch informeren wij u nu reeds over enkele onderwerpen en data.

 

Ten eerste is een rommelmarkt niet te organiseren zonder vele vrijwilligers. In totaal zijn er wel 60-70 mensen actief betrokken op zo’n dag. De komende tijd zult u benaderd kunnen worden met de vraag of u op 11 juni kunt helpen. Dat kan zijn voor het ‘bemannen’ van een kraam, helpen in de catering, begeleiden van activiteiten etc. Vanzelfsprekend hopen wij dat u bereid bent om deze dag mede-mogelijk te maken!

 

Verder kondigen wij nu reeds aan dat er 2 inzameldagen zullen worden georganiseerd, te weten D.V. zaterdagochtend 14 mei en 4 juni.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om spullen te komen brengen, dan kunt u bellen met Hijmen de Koning (06 22 46 50 88) of Andre Kraal (06 18 26 65 08). Dan kan een afspraak worden gemaakt om de spullen op te halen. De komende tijd zullen nog meerdere berichten volgen.

 

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage en medewerking aan de rommelmarkt.

Zoeken