Rommelmarkt 16 juni 2018

08 juni 2018

D.V. zaterdag 16 juni 2018 is het zover, we hopen dan onze jaarlijkse rommelmarkt te houden op het plein naast De Ark aan de Rubensstraat. U bent van harte welkom vanaf 8:00 uur tot 15:00 uur.

 

Naast alle ‘rommel’ (curiosa, boeken, glaswerk, elektra, aardewerk etc.) hebben we natuurlijk weer een groot aanbod van fruit, vruchtensappen, koek, noten, bloemen en dit jaar ook weer kaas! Een deel van de wekelijkse boodschappen kunt u dus doen op uw eigen markt. Aangezien we de rommelmarkt ook zeker als een samenzijn van de gemeente beschouwen, verwachten we u ook op de markt om te komen koffiedrinken en/of lunchen. Zoals u gewend bent bakken we oliebollen, patat, hamburgers etc. en hebben we diverse broodjes.

 

Voor de kinderen worden weer diverse spelen georganiseerd en is er veel speelgoed te koop. De grotere kinderen en volwassenen worden uitgedaagd om te gaan schieten, korfballen en/of mee te doen met het spel ‘servies gooien’! Met het ‘Rad van Avontuur’ zijn ook weer fraaie prijzen te winnen.

 

Kortom, wij nodigen u van harte uit  de rommelmarkt naast De Ark aan de Rubensstraat te komen bezoeken; we rekenen op uw komst!

 

De opbrengst zal dit jaar bestemd zijn voor de Kerkrentmeesters (50%), Wilbert en Marieke (25%), Woord&Daad (12,5%) en De Herberg (12,5%).

Koek en gebak t.b.v de koffiehoek op de rommelmarkt.

Graag ontvangen wij weer veel koek en gebak, welke verkocht kunnen worden in de koffiehoek. Wij verzoeken u vriendelijk om deze vrijdagavond 15 juni tussen 18:00 en 20:30 naar De Ark te komen brengen. Bij voorbaat dank!

Zoeken