Lichtjesfeest Papendrecht

09 december 2021

Denkend in mogelijkheden wat betreft de Covid regels en in goed overleg met onze burgemeester Annemiek Jetten mogen we ook dit jaar weer voor de 12e keer het Lichtjesfeest in Papendrecht organiseren voor jong en oud! Het thema dit jaar is: Muziek in de nacht!

 

In het Centrum, startend voor het gemeentehuis, is een route uitgestippeld met vrolijke muzieknoten, ingekleurd door kinderen. Aan de bewoners langs de route is gevraagd om voortuinen en gevels te versieren met sfeervolle lichtjes. Bij de start ontvangen alle kinderen een gratis lampion. Door het volgen van de vrolijke noten komen de kinderen diverse tafereeltjes op banners tegen die betrekking hebben op het kerstverhaal. Daarbij kunnen deelnemers een QR-code scannen waarmee ze een bijpassend kerstlied, verhaal of opdracht kunnen zien of beluisteren. Aan het einde van de route ontvangen de kinderen nog een mooi cadeautje.

 

Om de toestroom van bezoekers zoveel mogelijk te spreiden, zal het Lichtjesfeest op twee avonden gelopen kunnen worden nl. donderdagavond 16 en vrijdagavond 17 december. Iedereen kan op eigen gelegenheid de route starten en lopen.

 

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.lichtjesfeestpapendrecht.nl. Hier staan ook leuke foto’s en filmpjes op van andere jaren. Uiteraard kunt u als u vragen heeft ook contact opnemen met de leden van “Stichting Lichtjesfeest Papendrecht”.

De organisatie ziet uit naar een stralend lichtjesfeest in deze bijzondere tijd en wenst iedereen gezegende feestdagen!

Zoeken