Klussers gezocht voor de pastorie

21 maart 2020

Nu ds. Bijl het beroep naar Papendrecht heeft aangenomen breekt de tijd aan om te gaan klussen in de pastorie. Ondanks het Coronavirus en de daarbij aanwezige zorgen zien we als gemeente, zo de Heere wil en wij leven, uit naar de komst van onze nieuwe dominee.

 

Om dit mogelijk te maken zijn nog veel voorbereidingen nodig, waaronder werkzaamheden aan de pastorie. Hierbij zullen we ook rekening houden met de huidige omstandigheden, vanwege het Coronavirus en de nodige maatregelen treffen om de werkzaamheden doorgang te kunnen laten vinden binnen de aanbevelingen van de overheid. We zullen tijdens de werkzaamheden aan de pastorie hiervoor blijvend aandacht hebben als College van Kerkrentmeesters.

 

Allereerst: opruimers

Er moeten enkele kasten worden afgebroken en ook de vloerbedekking moet eruit, het afval kan worden afgevoerd naar de gemeentewerf.

 

Daarna: schilders

Alle wanden en plafonds moeten gesausd worden, een flinke klus. Ook het houtwerk binnen (deuren, kozijnen pinten, de trap, enz) moet worden gelakt.

 

En als laatste: schoonmakers

Tussendoor moet er worden schoongemaakt. En ook als alle werkzaamheden voorbij zijn kan de eindschoonmaak beginnen.

 

Er kan gelijk worden gestart met de werkzaamheden. Daarom zien we uw hulp graag tegemoet! Laat u het aan ons weten? Dat kan via Jaap Boonstoppel of Kees Teeuw. (j.w.boonstoppel@gmail.com / teeuw.kees@gmail.com).

Zoeken