Kindernieuwsbriefteam

08 april 2022

Opnieuw gaat een van onze teamleden in de loop van dit seizoen stoppen met haar werkzaamheden in de groep. Bij deze willen wij haar (Judith J) hartelijk bedanken voor de jarenlange hulp en inzet! We gaan je missen in ons team.

U/jij begrijpt, in ons team is nu nog een vacature ontstaan. Inmiddels staan er drie open. Wij zijn op zoek naar gemeenteleden die eens in de ongeveer 6 weken een nieuwsbrief willen opmaken. Een beetje handigheid met een computer en Word is een pré. Gemiddeld kost het zo’n twee uurtjes om een nieuwsbrief in elkaar te zetten. De één doet het sneller, de ander wat langzamer. De informatie wordt vanuit diverse clubs en dominees aangereikt. Wij maken er een mooi en aantrekkelijk geheel van voor de kinderen in onze gemeente. Waarbij ruimte is voor eigen inbreng.

Lijkt het u/jou leuk om deze taak op u/jou te nemen, dan horen wij het graag!! Wij zijn straks nog maar met 4 vrijwilligers, waarbij dus plaats is voor nog eens drie vrijwilligers. Op deze manier kunnen we het werk zo verdelen dat het voor een ieder een niet te zware belasting wordt. Mocht u/jij geïnteresseerd zijn, dan vertellen wij graag meer. U kan en mag mailen naar: kindernieuwsbrief@hervormdpapendrecht.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u/jou op.

 

Hartelijke groet,

Namens het kindernieuwsbriefteam

Dineke, Tamara, Jasmijn en Esther

Zoeken