Inzameling CE House (Julia Home)

12 oktober 2023

WIE
Hoi! Misschien kent u me wel, maar voor wie me niet kennen. Ik ben Lisa Verheij, ik ben 17 jaar en ik ga in februari starten aan de hogere hotelschool in Leeuwarden. Omdat ik dus nog een half tussenjaar heb wil ik graag nog wat anders gaan doen.

WAAROM
Toen ik besloten had dat ik een half tussenjaar ging nemen bedacht ik al snel dat ik in die periode iets wilde gaan doen voor een goed doel. Omdat ik via mijn moeder veel inkijk heb gehad op activiteiten rondom het CE House in Oradea (Roemenië) had ik als snel besloten dat ik daar heel graag naartoe wilde.

OVER CE HOUSE
Het CE House is een veilige plek voor (arme) mensen. Er worden veel verschillende activiteiten gedaan. Bijv. Jongeren en kinderen krijgen hulp met hun huiswerk om hen aan een betere toekomst te helpen. Medewerkers gaan maandelijks langs bij de arme en eenzame ouderen. Zo kunnen er op deze manier zo’n 1000 mensen worden ondersteund.

HET DOEL
Het geld wat wordt ingezameld gaat naar de restoratie van de keuken in het CE House. De keuken is op dit moment in slechte staat en is al een tijdje aan vernieuwing. Ook zijn ze verplicht om de keuken te vernieuwen omdat er in Roemenië heel veel regels zijn aan hoe eten wordt bereid in keukens.

BANKGEGEVENS


Via de qr code hierboven kunt u doneren!
Mocht de qr code niet werken dan kunt u uw gift ook rechtstreeks overmaken naar: NL41 RABO 0353 0436 t.n.v Diakonie Ned. Herv Kerk o.v.v. : verb. keuken CE House (Julia Home)

Zoeken