Beroep ds. Batenburg (1/2)

06 november 2017

Afgelopen week heeft de beroepingscommissie formeel het beroep gebracht bij ds. Batenburg en zijn vrouw in Gouda. Het was een prettige ontmoeting, waarbij de roep van onze gemeente Papendrecht werd toegelicht. Dominee Batenburg wil zich door God de weg laten wijzen. Hij voelt zich sterk aan Gouda verbonden en het gezin is daar inmiddels gesetteld. Een beroep op een predikant beïnvloed het gehele gezin doordat de eventuele consequenties voor ieder van hen vergaand kan zijn.

 

Als gemeente Papendrecht benaderen we het beroepingswerk ook altijd geestelijk. We hebben u als gemeente daar steeds over geïnformeerd: iedere bespreking of ontmoeting wordt voorafgegaan en besloten in gebed. We geloven dat God wegen opent waar die onbegaanbaar lijken. Bidt u mee dat Gods leiding duidelijk zal worden? Dan zal het altijd goed komen voor zowel ds. Batenburg, zijn familie en onze gemeente.

 

Komende woensdag hoopt ds. Batenburg de gemeente te bezoeken en diverse mensen en de kerkenraad te spreken. Volgende week zondag 12 november ontmoeten we elkaar dan als gemeente en predikant rondom het Woord. Na die dienst kunnen we ds. Batenburg persoonlijk ontmoeten. Wilt u uw meeleven kenbaar maken? U kunt hem schrijven via postadres Boschpolderstraat 21, 2807 LJ, Gouda of via mailadres mcbatenburg@gmail.com.

Zoeken