Nieuws

Orgel- en samenzangavond 14 april in de Grote Kerk

3 april 2018
Het is inmiddels een traditie geworden dat onze eigen organisten met elkaar jaarlijks een orgel- en samenzang avond verzorgen. Ooit begonnen ter ondersteuning van de overkomst van ds. Teeuw heeft deze avond een vaste plaats gekregen.   Ook... Lees meer »

Erediensten op Eerste Paasdag

31 maart 2018
Op D.V. zondag 1 april 2018 vinden in de morgendiensten in beide gebouwen speciale diensten plaats. In de Grote Kerk betreft het een bevestigingsdienst van een ambtsdrager. In de Sionskerk betreft het een belijdenisdienst. Voor beide diensten kunt... Lees meer »

Passiestonden in Sionskerk

20 maart 2018
Iedereen van binnen én buiten Papendrecht is van harte welkom om in de week voorafgaand aan Goede Vrijdag met ons stil te staan bij het lijden en sterven van onze Heere Jezus Christus. Ieder jaar organiseert de Hervormde gemeente in Papendrecht een viertal... Lees meer »

Paasontbijt op winkelcentrum Westpolder

17 maart 2018
Op D.V. 31 maart 2018 is er een paasontbijt op winkelcentrum Westpolder. Vanaf 9 uur bent u van harte welkom!... Lees meer »

Gezinsdienst in de Sionskerk

16 maart 2018
D.V. zondag 18 maart 2018 is er een gezinsdienst in de Sionskerk. Het thema van deze dienst is "Vreemdelingen en priesters". De dienst wordt geleid door ds B.F. Bakelaar. De liturgie kunt u hier downloaden.... Lees meer »

Besluit beroep ds. Reijm

5 maart 2018
Helaas moesten we vernemen dat ds. Reijm geen bevestiging kreeg op onze roep. Voor onze gemeente zal dat betekenen dat straks beide predikantsplaatsen vacant zijn. De beroepingscommissie en wijkkerkenraad west zullen het proces om te komen tot een volgend... Lees meer »

Doopdienst in de Sionskerk

23 februari 2018
D.V. zondag, 25 februari 2018 worden drie kinderen van onze gemeente gedoopt in de Sionskerk. De dienst zal worden geleid door Prof. Dr. M.J. Paul De liturgie kunt u hier downloaden.... Lees meer »

Bevestigingsdienst Grote Kerk

17 februari 2018
D.V. zondag 18 februari 2018 worden in de morgendienst in de Grote Kerk een aantal broeders (her)bevestigd in hun ambt als ouderling, ouderling-kerkrentmeester of diaken. De liturgie voor deze dienst kunt u hier downloaden.... Lees meer »

Doopdienst in de Grote Kerk

3 februari 2018
D.V. zondag 4 februari 2018 is er een de Grote Kerk een doopdienst. Twee kinderen van onze gemeente worden dan gedoopt. De liturgie voor deze dienst kunt u hier downloaden.... Lees meer »

Tienerdienst

20 januari 2018
D.V. zondag 21 januari 2018 is in de middag een tienerdienst in de Sionskerk. Voorganger is ds. D. Hoolwerf uit Stellendam. De dienst wordt muzikaal begeleid door ons combo Sound of Life. De liturgie kunt u hier downloaden.... Lees meer »