Vrouwenkring ‘Loïs’

Loïs is een vrouwenkring voor op de ochtend. Vrouwen van alle leeftijden en uit beide wijken en daarbuiten zijn van harte welkom. Wij komen om de drie weken bij elkaar in De ark en behandelen dan een Bijbelstudie uit De Hervormde Vrouw. Dit is een blad dat je krijgt als je aangesloten bent bij de landelijke Hervormde Vrouwenbond.

Met elkaar praten we door over hoe we deze lessen toe kunnen passen in ons eigen leven. De ervaring leert dat er fijne en opbouwende gesprekken plaatsvinden, die je kunnen helpen in je geloofsleven, maar ook in het leven van alledag. Ook heerst er een gemoedelijke sfeer. Voor actuele informatie kun je natuurlijk in de kerkbode kijken. Onze bijeenkomsten zijn altijd op donderdagochtend van 09.30 uur tot 11.15 uur in de Grote Kerk. Er is ook oppas aanwezig.

De Bijbelstudies gaan dit seizoen (2017-2018) over ‘Het leven van Johannes de Doper’.
De data voor Lois zijn:

• 14 september: Inleiding + Bijbelstudie 1: Voorloper en wegbereider + Groot voor de Heere (Mal.3:1-7. Mal.4:5-6. Luc.1:5-25
  • 5 oktober: Bijbelstudie 2 + 3: Ontmoeting vol verwachting + Johannes is zijn naam
  • 26 oktober: Bijbelstudie 4: Bestemd voor de Heere
  • 16 november: Bijbelstudie 5: Johannes, loopjongen van Christus
  • 14 december: Kerstviering + crea
  • 11 januari: Bijbelstudie 6: Zie het Lam van God
  • 1 februari: Bijbelstudie 7: De doop van Johannes
  • 22 februari: Bijbelstudie 8: Vriend van de Bruidegom
  • 15 maart: Paasontbijt + Paasviering
  • 5 april: Bijbelstudie 9: Twijfel en aanvechting
  • 26 april: Bijbelstudie 10: De aardse loopbaan beëindigd
  • 17 mei: Afsluitende activiteit

Lijkt het je leuk om een keer te komen? Je bent van harte WELKOM!

Contactpersoon: Jolanda Koutstaal, tel: 078 – 6157124
Voorzitter West: Arianne de Koning, tel: 078 – 6413836